Dutchwind Support, uw partner in wind!

Wij bieden een compleet pakket; van assemblage tot onderhoud van windturbines. Ook de montage van windturbines wordt door onze eigen vakmensen verzorgd.

Dutchwind Support is een enthousiast en betrouwbaar bedrijf wat voornamelijk gespecialiseerd is in windturbines, grotendeels houden wij ons bezig met de montage en demontage van windturbines en de supervisie tijdens de bouwwerkzaamheden. Daarnaast zijn we ook inzetbaar voor storingen en onderhoud. We zijn merk onafhankelijk en kunnen zo objectief en transparant onze diensten aan bieden. Het vakkundig team van Dutchwind Support beschikt over de juiste capaciteiten en middelen.


Met jarenlange ervaring is Dutchwind Support een betrouwbare partner die streeft naar een duurzame relatie en die staat voor kwaliteit! Dutchwind Support levert diensten wereldwijd!
Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor duurzame energie? Neem gerust eens vrijblijvend contact op. Wij vertellen u graag meer over ons bedrijf, de diensten en mogelijke oplossingen voor u.